Amador Antón i Celia Usó presenten el poemari «Haikus tendidos al sol»

09/06/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El passat 27 de maig es va presentar a la llibreria Babel de Castelló el llibre Haikus tendidos al sol, de l’editorial Boreal Libros. El llibre escrit per Amador Antón Antón i il·lustrat per Celia L. Usó Espinosa, ambdós professors de la Universitat Jaume I, va tenir molt bona acollida entre el nombrós públic assistent.

L’acte va ser presentat per Pascual Casany i Ana Giménez, professors del Departament de Filosofia i Sociologia. Van destacar no sols la bellesa dels haikus, carregats de simbologia i força, sinó també la labor docent i humana d’Antón a l’UJI, remarcant la seua vocació i la seua proximitat als alumnes.

Va ser un emotiu acte que va finalitzar amb la lectura d'alguns haikus per professors de l’UJI com ara Carmen Corona, Irene Comins i Salvador Cabedo. La il•lustradora, Celia L. Usó, després de participar en la lectura, va destacar el plaer d'haver treballat juntament amb Amador Antón.

El llibre s'estructura en sis parts. El temps en l'ànima o l'eliminació de la violència són alguns dels seus temes, així com els haikus dedicats a Godot (personatge teatral de Samuel Beckett).

#haikustendidosalsol

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions