El Grau en Enginyeria Química de l’UJI renova el segell internacional de qualitat EUR-ACE® fins a 2029

01/02/2024 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Grau en Enginyeria Química de la Universitat Jaume I ha aconseguit la renovació del segell internacional de qualitat EUR-ACE® fins a 2029. Després de renovar l’acreditació del grau a través de l’AVAP en 2022 i de presentar la documentació corresponent,  la comissió d’acreditació EUR-ACE® ha considerat ampliar el període de vigència del segell aconseguit en 2017 per aquesta titulació durant sis anys més.

El segell internacional de qualitat és un certificat concedit a un centre o titulació que compleix els estàndards de qualitat, rellevància, transparència, reconeixement i mobilitat contemplats en l’Espai Europeu d’Educació Superior. La finalitat d’aquesta certificació és assegurar el conjunt de les competències específiques necessàries perquè les decisions que prenen els professionals i les seues actuacions es realitzen segons criteris ètics i sense risc per a la població.

Aquest segell facilita tant la mobilitat acadèmica com la professional en l’àmbit internacional, ja que permet identificar programes d’enginyeria d’alta qualitat a Europa i més enllà de les seues fronteres.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions