L’UJI en col·laboració amb FACSA reparteix 10.000 botelles reutilitzables a la comunitat universitària

22/02/2023 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I, en col·laboració amb FACSA, ha iniciat el repartiment de botelles reutilitzables per a fomentar el consum de l’aigua de l’aixeta entre l’estudiantat de l’UJI, aprofitant la inscripció a la festa de les paelles universitàries. Amb aquesta acció, es busca conscienciar, educar i afavorir l’accessibilitat a l’aigua per aconseguir-ne un ús més responsable a través de la reducció del consum d’ampolles de plàstic en l’àmbit universitari. 

La iniciativa s’emmarca en la campanya «Tria l'aixeta», impulsada per la Càtedra FACSA d'Innovació en el Cicle Integral de l'Aigua de l'UJI i el Vicerectorat d’Infraestructures i Sostenibilitat. L’objectiu és fomentar un ús més responsable dels recursos hídrics al campus a través del consum de l’aigua de l’aixeta tant pels beneficis mediambientals com pels beneficis econòmics que aquest hàbit suposa. 

La campanya, finançada per l’empresa FACSA, inclou diverses accions com ara cartelleria informativa, realització de xarrades, conferències o la distribució de 10.000 botelles reutilitzables entre els diferents col·lectius de la comunitat universitària, així com la instal·lació de fonts d’aigua en diferents punts del campus.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions