L'UJI i la Generalitat renoven el conveni de col·laboració de la Càtedra d'Arquitectura Circular

08/07/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló i la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica han renovat el conveni de col·laboració de la Càtedra d'Arquitectura Circular i han mantingut la reunió de la Comissió Mixta en la qual s'ha aprovat la memòria del passat any i la planificació de les activitats que es desenvolupen durant 2022.

La reunió ha comptat amb la participació de la directora i la subdirectora de la Direcció General d'Innovació Ecològica en la Construcció, Nuria Matarredona i Margarita Vila Montañés, respectivament, en representació de la Generalitat; la directora de l'Institut Valencià de l'Edificació (IVE), Begoña Serrano; i el vicerector de Planificació Econòmica i Estratègica, Modesto Fabra, el director i la codirectora de la Càtedra, Ángel Miguel Pitarch i María José Ruá, respectivament; i David Beltrán, de l'Àrea de Comunicació Corporativa i Patrocini.

En la reunió de la Comissió s'han presentat les activitats proposades per l'equip de la Càtedra per a l'any 2022 en les àrees de formació, investigació i difusió amb l'objectiu d'impulsar el coneixement en l'àmbit de l'arquitectura circular. El propòsit és potenciar la transferència de coneixement i afavorir la innovació aplicada en el desenvolupament de polítiques públiques que permeten impulsar la transició cap a un model circular en l'àmbit de l'arquitectura i l'entorn construït. Així mateix, han analitzat possibles actuacions de futur i s'ha debatut sobre el millor funcionament de la Càtedra.  

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions