El 98,42% de les persones examinades a l’UJI en la convocatòria ordinària de les PAU supera les proves

17/06/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El 98,42% de l’estudiantat que s'ha presentat a la convocatòria ordinària de les proves d’accés a la universitat (PAU) celebrades del 7 al 9 de juny de 2022 en la Universitat Jaume I de Castelló ha obtingut el resultat d'apte.

Dels 2.346 alumnes que s'han presentat a les proves en la fase obligatòria, 2.309 han aprovat en aquesta convocatòria. El percentatge d'aprovats és major respecte de la convocatòria ordinària de juny de l’any passat, en què va aprovar el 98,07% dels presentats.

Pel que fa a les notes, la mitjana en aquesta ocasió ha sigut de 6,65, més baixa que la de l’any anterior que va ser de 6,78. Tant la nota de PAU més alta (9,642) com la nota de la NAU més alta (9,857) corresponen al mateix estudiant, un alumne de l’IES Benigasló.

La convocatòria extraordinària de les proves d’accés a la universitat es realitzarà del 5 al 7 de juliol.

El termini de preinscripció per a accedir a la universitat, tant per a l’estudiantat que ha aprovat en la convocatòria ordinària com el que ho faça en l’extraordinària, s'inicia dilluns 20 de juny i finalitza el 8 de juliol a les 14 hores. La sol·licitud de la preinscripció s’ha de formalitzar per Internet en l’adreça http://www.preinscripcion.gva.es.

L’estudiantat aprovat en les PAU coneixerà els resultats de la preinscripció via web el pròxim 15 de juliol a partir de les 13 hores.

L’estudiantat disposa de tota la informació dels tràmits necessaris per a dur a terme els processos d'accés, preinscripció i matrícula en el portal web www.futurs.uji.es

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions