Més de 130 alumnes participen en els actes de graduació de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals

30/09/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Un total de 132 alumnes que han finalitzat els seus estudis durant el curs 2019-2020 en les 11 titulacions de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) de la Universitat Jaume I han participat en l’acte de graduació que s'ha celebrat dimarts 28 de setembre de 2021 al Paranimf del campus del Riu Sec, organitzat pel personal de la direcció de l’Escola.

L’acte s’ha iniciat amb les paraules de dos dels graduats, Javier Berbel López d’Enginyeria Química i Jorge Fernández Sánchez de Disseny i Desenvolupament de Videojocs, que han parlat en nom de tots els companys i companyes. A continuació, el padrí dels nous graduats i graduades, Fernando Rajadell Viciano, titular en el Departament de Química Física i Analítica, els ha dedicat unes paraules en representació del professorat de l’ESTCE.

Durant la seua intervenció, Amelia Simó, directora de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, ha agraït la participació del professor Rajadell en l’acte per la «seua constant dedicació, preocupació i entrega a l’estudiantat» i ha recordat les dificultats sobrevingudes que aquesta promoció que ara es gradua va haver de superar per a finalitzar els seus estudis, ja que durant el seu any de carrera amb pràctiques i treballs finals de grau es va declarar l’estat d’alarma.

Simó ha assegurat que «el pas per la universitat és un viatge intens que sol coincidir amb un moment d’explosió en la vida i que, per tant, deixa una empremta molt especial» perquè «les experiències van molt més enllà de l’adquisició de coneixements i les amistats d’aquesta època seran indestructibles». I ara, ha comentat, «sou vosaltres els qui heu de retornar a la societat, com deia Aristòtil, els dolços fruits de la vostra educació, ja que ara comença la lluita perquè, com afirmava Mandela, l’educació és l’arma més poderosa que es pot usar per a canviar el món».

La directora de l’ESTCE ha finalitzat l’acte felicitant els graduats i graduades, així com les seues famílies i amistats i el professorat que ha participat en la seua educació «perquè tothom us ha acompanyat en aquest viatge i han sigut testimonis del vostre canvi personal i intel·lectual».

Fotografies

Vídeo de l'acte

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions