L’UJI supera el 92% en la primera convocatòria de matrícula de nou accés La universitat pública de Castelló compta ja amb 2.750 nous alumnes matriculats de grau

24/08/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha conclòs amb èxit la convocatòria ordinària de matrícula de nou ingrés per al curs 2021-2022 amb 2.750 nous alumnes matriculats en primer curs, el que suposa una ocupació del 92,19% de les 2.983 places oferides, prou per damunt de les xifres de 2019, anterior curs de referència on també hi va haver convocatòria única de preinscripció, i on la cobertura va ser del 86%.

Així, a falta de l’assignació de vacants que es realitzarà al llarg del mes de setembre, la universitat pública de Castelló ha cobert la totalitat de les places oferides al nou alumnat en 28 de les 34 titulacions que integren la seua oferta acadèmica per al pròxim curs.

En l’apartat de màster, l’UJI ha cobert el 54,62% de les places en la primera fase de matrícula, 90 estudiants més que l’any passat en la mateixa data. La segona fase de preinscripció estarà oberta fins al 30 de setembre de 2021. La Jaume I compta amb una oferta de 38 màsters oficials dels àmbits de les Arts i Humanitats; Ciències; Enginyeria i Arquitectura; Ciències de la Salut; i Ciències Socials i Jurídiques.

La vicerectora d’Estudis i Docència, Isabel García Izquierdo, s’ha mostrat molt satisfeta dels resultats provisionals de matrícula que «confirmen l’interès per l’oferta acadèmica de l’UJI i avalen, per tant, l’esforç d’actualització de les titulacions realitzat en els últims anys per a donar resposta a les demandes de l’entorn».

L’estudiantat que es matricule en la Universitat Jaume I comptarà amb facilitats per a efectuar el pagament de l’import de la seua matrícula, com ara el fraccionament en un màxim de vuit terminis o les convocatòries pròpies de l’UJI d’ajudes per a la matrícula.

Les persones interessades poden trobar més informació sobre preinscripció i matrícula en el portal «Nou estudiantat UJI»: http://www.uji.es/perfils/estudiantat/v2/nou-estudiantat/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions