UJI
  • UJI
  • Notícies
  • L'UJI convoca una nova edició del «Concurs 5UCV STARTUP»

L'UJI convoca una nova edició del «Concurs 5UCV STARTUP»

21/09/2020 | SCP

La Universitat Jaume I ha convocat la VII edició del «Concurs 5UCV STARTUP» Categoria Junior 2020, una iniciativa emmarcada dins de les activitats del Programa «Campus de l’Emprenedoria Innovadora» de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

Aquesta convocatòria del Concurs 5U CV STARTUP Categoria Startup Junior, amb una dotació màxima de 5.000 euros en premis, té com a principal objectiu premiar les millors iniciatives emprenedores de la Comunitat Valenciana, atenent al creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial i aportació a l'entorn. A més, es pretén recolzar i potenciar l'esperit emprenedor en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, contribuir al desenvolupament i la consolidació de les empreses creades en el sistema universitari valencià i enfortir les relacions universitat-empresa.

El Programa «Campus de l’Emprenedoria Innovadora» en el qual s’emmarca aquest concurs, pretén fomentar el talent emprenedor en els campus de les cinc universitats públiques valencianes. L'UJI a través de la Càtedra INCREA d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge, conjuntament amb el Vicerectorat d'Estudiantat i Compromís Social organitza i gestiona aquesta edició del concurs.

Podrà presentar-se qualsevol persona emprenedora amb un projecte empresarial no constituït com a empresa i que almenys una persona integrant de l’equip siga estudiant/a o titulat/da de l’UJI.  D'entre totes les candidatures preseleccionades per les cinc universitats, es premiaran les cinc millors iniciatives emprenedores que presenten una idea de negoci innovadora i viable. En cas de resultar guanyador un projecte candidat de l’UJI, la Universitat li atorgarà un premi per un import de 1.000 euros.

El termini per poder participar en el concurs és fins al 30 de setembre de 2020.

Més informació 

Tramitació

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions