Foodration4all, un projecte d'emprenedoria social nascut a l'UJI disposat a transformar el sistema actual de donació d'aliments L'empresa instal·lada a Espaitec llança una enquesta per a conéixer la disposició dels castellonencs davant la digitalització del sistema

27/07/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'empresa Foodration4all llança una enquesta en el context del projecte «Nadie sin su ración diaria», una iniciativa innovadora de consciència social que digitalitza el procés actual de donacions d'aliments. Per a això, empren tecnologies avançades i avantguardistes, apostant per l'experiència dels donants, considerats el motor del projecte, els qui podran fer donacions econòmiques dels valors representatius dels productes i aliments del supermercat.

Els diners recaptats de les donacions serà atresorat per les entitats socials que els convertiran en targetes moneder per a repartir entre els seus beneficiaris de manera estricta i controlada, perquè siguen ells mateixos els qui amb plena dignitat accedisquen al supermercat a adquirir els productes (peribles i no peribles) que necessiten.

La prova pilot del projecte «Nadie sin su ración diaria» està programada per a dissabte 1 d'agost de 2020, al Consum del carrer Herrero de Castelló de la Plana, on l'empresa implantarà la primera màquina de donacions.

En aquest context, els emprenedors socials de Castelló guanyadors de la primera edició del programa UJI Emprèn OnSocial, llancen una enquesta amb la finalitat de conéixer l'actitud i disposició de la societat castellonenca davant la nova fórmula de donar aliments i l'ajuda social. Es tracta d'un breu formulari anònim de 25 preguntes de ràpida resposta que està disponible en aquest enllaç , https://forms.gle/wW665ZZVYyHj9RBs8, en la pàgina de Facebook del projecte Nadie sin su ración diaria, així com en altres mitjans en col·laboració amb terceres empreses i institucions.

Kilian Zaragozá i José Vicente Villaroig, els emprenedors socials de Castelló responsables del projecte, demanen la màxima participació i difusió d'aquesta iniciativa, ja que és de summa importància conéixer el comportament i opinió de la societat davant d'aquest innovador projecte. «Agraïm per endavant tota la participació, implicació i difusió de l'enquesta, ja que és un projecte en el qual estem treballant des de fa anys, i ara, es troba en la línia d'eixida, per la qual cosa necessitem saber què n'opina la societat davant la qual ens presentem», conclouen.

Més informació:
● Web de l'empresa: www.foodration4all.com
● Enllaç al formulari de l'enquesta: https://forms.gle/wW665ZZVYyHj9RBs8

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions