UJI
  • UJI
  • L'UJI llança una visita virtual per a mostrar tots els atractius del seu campus físic

L'UJI llança una visita virtual per a mostrar tots els atractius del seu campus físic

13/07/2020 | SCP

La Universitat Jaume I ha publicat una visita virtual al seu campus del Riu Sec on els usuaris poden gaudir, des de l'ordinador o el telèfon mòbil, d'un recorregut en 360 graus pels seus edificis més significatius. Aquest passeig virtual pel campus de l'UJI, accessible des de l'adreça http://www.uji.es/visita, arranca amb una benvinguda de la rectora, Eva Alcón, qui anima a conéixer i visitar de primera mà les instal·lacions universitàries de Castelló, que ocupen una superfície de més de 750.000 m². Aquesta recepció virtual, així com els menús de navegació de la visita, s'han realitzat en tres idiomes (valencià, espanyol i anglès), per a facilitar el coneixement el campus pel nombre més gran de persones possible.

A partir de l'arrancada en el tram inicial del Jardí dels Sentits, l'usuari pot moure's pel campus seguint les diferents fletxes que anirà veient en la pantalla, a través d'un recorregut guiat pels principals llocs de l'espai universitari, o triar a través del menú d'esquerra quina zona vol conéixer: entrada al campus, Facultat de Ciències Humanes i Socials, Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, Escola de Tecnologia i Ciències Experimentals, Facultat de Ciències de la Salut, Àgora i instal·lacions esportives. En cadascuna d'aquestes zones, el visitant pot visualitzar el campus com si estiguera davant de cadascun dels edificis, mirant des del sòl al cel i amb una vista completa al seu voltant. A més, una vegada davant de cadascuna de les facultats i l'escola, l'usuari pot accedir als immobles per a veure una xicoteta mostra interior dels espais més habituals, com les entrades, algunes aules, laboratoris o les sales d'actes.

El campus del Riu Sec de la Universitat Jaume I és un espai especial dissenyat per a la docència, la investigació i la cultura, i que s'ha convertit en una referència com a lloc de trobada entre les persones que formen part de la comunitat universitària i dels nombrosos col·lectius amb els quals es relaciona. Amb aquesta visita virtual, l'UJI vol mostrar als futurs estudiants i a totes les persones interessades la potencialitat dels espais dels quals disposa per a poder dur a terme les seues activitats universitàries.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions