Espaitec obre la inscripció per al Bootcamp X Entrepreneurship, que es realitzarà en format en línia en juny

13/05/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El pròxim 9 de juny s’iniciarà una nova edició del programa Bootcamp X Entrepreneurship, concretament del 9 al 12 de juny. Aquest programa gratuït està promogut per Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, en col·laboració amb l'acceleradora, Social Nest Foundation, i està dirigit a totes aquelles persones de la comunitat universitària (estudiantat, PAS,PDI, Alumni SAUJI) que tinguen una idea d'emprenedoria i vulguen aprendre quins són els primers passos a donar en el seu camí emprenedor.

El programa compta amb el finançament de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, i naix amb la finalitat d'acostar a les persones amb una idea emprenedora a la metodologia per a start-ups que habitualment s'usa en les incubadores i acceleradores més reeixides del món.

El principal objectiu del Bootcamp X Entrepreneurship 2020 és que els participants puguen «aterrar» les seues idees i en concret aconseguisquen aprendre les competències necessàries per a emprendre, el procés i les eines d'emprenedoria Lligen Startup, la importància de la veu i l'experiència dels clients, les experiències d'emprenedors, com prototipar les seues idees, com comunicar i augmentar l'impacte social dels seus projectes.

Els cinc experts de l'acceleradora Social Nest Foundation que participaran en aquesta nova edició seran:

 

Manuela Procopio

Dissenyadora, consultora, formadora i facilitadora multidisciplinària i amb mentalitat emprenedora. S'ha format en Disseny per a la Innovació (ELISAVA), en Gestió Digital (HYPER ISLAND) i en Administració d'Empreses.

Actualment és la directora operativa de l'Escola de Management & Design Strategies en IED Barcelona – Escola Superior de Disseny, el departament que es dedica a la creació i a la realització dels cursos enfocats en l'ús del disseny com a eina estratègica.

Margarita Albors

Fundadora i presidenta de la Fundació Social Nest, màster en Administració de la Universitat d'Harvard, un Programa de Gestió Estratègica i Lideratge Social de la IESE Business School (amb una beca de la Fundació Rafael del Pi); i és Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de València.

S'ha centrat en l'impacte social des de 2009, treballant primer en l'ONG Women’s Initiative for Self Employment a Califòrnia (els EUA) abans de fundar Social Nest Foundation. Anteriorment, va treballar per a la multinacional farmacèutica GlaxoSmithKline al Regne Unit i en l'empresa d'aliments Bonduelle a Espanya

Raquel Galvéz

User Researcher i Service Designer en projectes d'impacte social i/o mediambiental com a consultora independent. Més de 10 anys fent investigació d'usuari i dissenyant serveis per a empreses com Consum, Balearia o Pavasal, i també per a startups socials. Va treballar durant cinc anys com Trend researcher en l'Observatori de Tendències de l'Hàbitat, on realitzava labors d'investigació i anàlisi de tendències socials, disseny i comunicació.

Màster en Noves Tendències i Processos d'Innovació en Comunicació de la Universitat Jaume I, un Títol Especialista Universitari en Gestió del Disseny de la Universitat Politècnica de València i és Enginyera Tècnic en Disseny Industrial per la Universitat Politècnica de València.

Luis Martínez Andreu

Consultor amb més de vint-i-huit anys d'experiència en gestió empresarial i gestió de persones en empreses d'àmbit nacional, internacional, asseguradores, empreses tecnològiques i de serveis. Coach per a desenvolupament de professionals i equips, Interim en Recursos Humans i Gestió d'Empreses. H2020 SMEs Innovation Business Coach-European Comission.

També és professor associat per als Màster de Recursos Humans i Màster en Coaching i Intel·ligència Emocional de la Universitat Jaume I. Posseeix un Màster en Negocis i Administració de la Universitat de València, un PDG en Administració de Negocis i Direcció en el IESE Business School de la Universitat de Navarra.

Oscar Lozano Poquet

Co-fundador i CEO de Ritmi, una empresa de base tecnològica que desenvolupa un dispositiu wearable no invasiu i d'ús estés, encarregat de registrar les dades i detectar arrítmies en temps real. Ha creat i dirigit empreses d'importació d'electrònica i diverses start-ups de salut.

Guanyador dels Premis Emprenedors XXI organitzat per DayOne de Caixa Bank i Enisa,  a més en 2011 va guanyar el premi internacional organitzat per la farmacèutica Boehringer-Ingelheim “1 Mision 1 Million” amb el seu projecte StrokeStrike, una xarxa social sobre prevenció de ictus. Dos anys després, crea una aplicació mòbil d'hàbits saludables per a prevenció de ictus que va acabar comprant Puleva.

Per a concloure, destacar que el format de les sessions serà online, adaptat a la situació actual de crisi sanitària, i es realitzaran tallers teòric-pràctics impartits pels diferents especialistes en cadascuna de les temàtiques. La formació gratuïta es realitza per a ajudar a madurar idees emprenedores de la comunitat universitària i reflexionar conjuntament el seu enfocament cap al mercat. 

Les places són limitades i han de fer les inscripcions al programa, emplenant prèviament aquest formulari: https://forms.gle/YXQtQ8Xurw2Adrwr5

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions