Castelló Global Program obri la inscripció per a la vuitena edició

02/04/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Castelló Global Program, el programa de creixement empresarial referència a la província de Castelló, comença la seua vuitena edició després d'haver-se consolidat en 25 municipis, 15 sectors i 68 empreses. L'objectiu del programa és millorar la capacitat de creixement i la competitivitat del teixit empresarial provincial, injectant innovació i nous processos en l'activitat diària de qualsevol empresa interessada a participar-hi.

Aquesta iniciativa organitzada pel Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I (Espaitec) en col·laboració amb la Diputació de Castelló, respon a les necessitats de creixement de les empreses de recent creació, ajuda a les empreses consolidades a desenvolupar la seua estratègia de creixement i facilita el canvi generacional en empreses familiars amb dilatada trajectòria. Castelló Global Program ofereix formació especialitzada i mentorización personalitzada des del primer dia, tot de manera gratuïta i tenint sempre en compte les necessitats específiques que presenten les empreses.

Els organitzadors del programa, i a tenor de la situació actual, han considerat la necessitat de continuar amb la vuitena edició per a continuar ajudant les empreses de la província de Castelló a fer front als reptes tecnològics i d'innovació i més ara després de la crisi sanitària. Per aquest motiu, i tenint en compte les restriccions imposades pel Reial Decret 463/2020, de 14 de març, en relació amb la pandèmia del coronavirus s'ha optat per redissenyar el pla formatiu i de mentorización per a implementar-lo en format online, amb una metodologia adaptada i incrementant el valor afegit del programa. D'aquesta manera es facilitarà la participació d'empreses de tots els punts geogràfics de la província, especialment empreses de l'interior, que podran accedir a les 100 hores de formació sense haver de desplaçar-se fins a Castelló.

Una altra de les novetats és la incorporació de la figura del mentor-amic. En l'edició de 2020 antigues empreses del programa podran acompanyar les noves en tot el procés de formació, aportant la seua experiència i coneixement en primera persona . En la línia de les antigues empreses del programa, cal destacar el reforç de les accions de formació, networking i seguiment del Club d'Empreses Castelló Global Program, format per les 68 empreses que han participat en el programa en edicions anteriors.

 Les inscripcions per a la vuitena edició romandran obertes fins a l'1 de maig de 2020 encara que si no s'aconsegueixen el nombre mínim d'inscripcions, a causa de les conseqüències de l'impacte empresarial que ha suposat la pandèmia del coronavirus, s'estendrà deu dies més. Per a participar-hi només és necessari emplenar el formulari online que es pot trobar en la web del programa www.castellonglobalprogram.com, segons la modalitat d'empresa i presentar la documentació requerida.

Tots els detalls del programa amb requisits per a participar, detall de les sessions de formació, calendari d'accions previst i currículum dels docents i mentors es pot consultar en www.castellonglobalprogram.com, on també es poden consultar vídeos testimoni d'empreses participants en edicions anteriors. Qualsevol dubte sobre el programa pot ser consultada a l'adreça de correu espaitec@espaitec.uji.es.

Accedeix al vídeo presentació de la vuitena edició

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions