L'empresa Record go s'incorpora al Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa

06/03/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'empresa de lloguer de vehicles Record go, amb seu a Castelló, s'ha incorporat al Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, en un acte celebrat avui en la seu de la FUE-UJI.

Jorge Martínez Bonet, vicepresident de Record go, ha subscrit l'acta d'adhesió en presència de la rectora de l'UJI i presidenta de la FUE-UJI, Eva Alcón; el president executiu de la Fundació, Carlos Cabrera; la gerent de la FUE-UJI, Gloria Serra, i el notari Joaquín Serrano.

En el transcurs de la trobada, Jorge Martínez ha mostrat el seu interès a propiciar una col·laboració més intensa i una presència activa de la seua empresa en el si de la Fundació i per extensió, de la Universitat Jaume I. Per la seua part, Cabrera va destacar la satisfacció de la FUE-UJI per aquesta última incorporació, la tercera en pocs mesos, al màxim òrgan de govern de la Fundació.

La rectora de l’UJI ha destacat la importància de «reforçar la relació entre el món acadèmic i l’empresarial per tal d’avançar en investigació i innovació i contribuir conjuntament a la transformació socioeconòmica del territori». Així mateix, ha assenyalat que la línia d’internacionalització que du a terme Record go és una estratègia que comparteix amb la Universitat Jaume I, que també està impulsant aquesta dimensió internacional per a fer front als reptes globals.

Amb l'adhesió de Record go, el Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa suma 31 empreses i entitats que avalen amb la seua presència la raó de ser de la Fundació, creada en 1993 per a servir de nexe d'unió entre la Universitat Jaume I i l'entorn socioeconòmic castellonenc.

Record go va ser fundada en 2002 com a part de l'empresa Record Rent a Car de renting flexible i en 2005 va passar a operar com a empresa independent, orientant els seus serveis al lloguer vacacional de vehicles sense conductor. Amb seu a Castelló i oficines en diferents punts d'Espanya, en 2020 travessa la frontera nacional per a entrar en el mercat portuguès.

Amb més de 20 anys d'experiència en el sector del Rent a Car, Record go cerca reinventar l'experiència de lloguer de vehicles en el sector vacacional oferint un servei integral de mobilitat basat en la innovació transversal i en la personalització i flexibilització de serveis.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions