UJI
  • UJI
  • Notícies
  • L’UJI coedita amb la Universitat SWPS de Varsòvia una publicació sobre l’administració, l’estat del benestar i les polítiques socioeconòmiques

L’UJI coedita amb la Universitat SWPS de Varsòvia una publicació sobre l’administració, l’estat del benestar i les polítiques socioeconòmiques

27/02/2020 | SCP

Publicacions de la Universitat Jaume I acaba d'editar, conjuntament amb la University of Social Sciences and Humanities (SWPS) de Varsòvia, el títol Administración, Estado del Bienestar y Políticas Socioeconómicas: Raíces romanísticas e instituciones de la actualidad, dins de la col·lecció «Estudis jurídics».

El llibre, resultat d'un treball en equip, ha estat coordinat per les professores de la Universitat Jaume I Carmen Lázaro, Amparo Montañana, i Helena Pérez, juntament amb el professor Bronislaw Sitek de la SWPS University. La publicació conté tretze aportacions de juristes que, des de la propedèutica oferida pel Dret romà, impliquen col·legues d'altres disciplines jurídiques i d'altres àmbits de coneixement oferint un potent i consolidat nucli interdisciplinar, des del que s'abracen problemes actuals sense oblidar la història i la historiografia.

Així, el llibre ofereix treballs de professorat de la Universitat Jaume I, la Universitat de València, la Universitat de Múrcia, l'Alcide de Gasperi University of Euroregional Economy in Józefów, la Universidad de Las Palmas de Gran Canaria y la University of Social Sciences and Humanities (SWPS) de Varsòvia, així com membres d'entitats com l'Audiència Provincial de València o l'Acadèmia de les Ciències Econòmiques i Humanístiques de Varsòvia. Aquesta interdisciplinarietat i diversa procedència de treballs sobre l'administració i les polítiques del benestar, així com l'anàlisi d'experiències i casos d'interès, fa que la publicació aporte textos en espanyol, anglès i italià.

La col·lecció «Estudis jurídics», dirigida actualment per la professora Cristina Pauner, ha publicat amb aquest 25 títols.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions