L’UJI i la Reial Acadèmia d’Enginyeria treballaran conjuntament per a trencar la bretxa de gènere en l’àmbit tecnològic i de l’enginyeria

05/02/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  conveni-academia-enginyeria Conveni_RA_Ingenieria_19DLL26_IN

    FOTO: Damián Llorens

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i el president de la Reial Acadèmia d’Enginyeria, Antonio Colino, han signat un conveni de col·laboració per tal de desenvolupar accions conjuntes en l’àmbit acadèmic i científic relacionades amb l’enginyeria i la tecnologia.

Les dues institucions han mostrat la seua voluntat d’impulsar accions dirigides a afavorir la incorporació de més dones en les diferents especialitats professionals relacionades amb l’enginyeria, a través del foment de les vocacions en estudis STEM. Així mateix, també es treballarà en atorgar més visibilitat a les professionals de l’enginyeria i promoure el seu desenvolupament professional per a dissoldre la bretxa de gènere.

La reunió també ha comptat amb la presència de la vicerectora de Promoció Lingüística i Igualtat, Pilar Safont, i el gerent de la Reial Acadèmia d’Enginyeria, Javier Pérez Vargas.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions