UJI

L'UJI acollirà les Jornades d'Atenció Primerenca de la Comunitat Valenciana

Les jornades, que se celebren per primera vegada a Castelló, tindran lloc els dies 24 i 25 d'octubre de 2019
21/10/2019 | SCP
  • Jornades d'Atenció Primerenca fue-atencio-primerenca imatge
    Les Jornades VII Jornades d'Atenció Primerenca de la Comunitat Valenciana se celebraran per primera vegada a la província de Castelló. L'Edifici de l'Escola de Doctorat i Consell Social de l'UJI serà la seu de les sessions, que tindran lloc els dies 24 i 25 d'octubre.

Les VII Jornades d'Atenció Primerenca de la Comunitat Valenciana de l'Associació Valenciana d’Atenció Precoç (AVAP), organitzades per la Fundació Síndrome de Down i Aspas Castellón-Helix, se celebraran per primera vegada a la província de Castelló. L'edifici de l'Escola de Doctorat i Consell Social de la Universitat Jaume I serà la seu de les sessions, que tindran lloc els dies 24 i 25 d'octubre de 2019.

Les jornades estan destinades a professionals d'atenció primerenca i a estudiantat de diferents disciplines, com ara medicina, psicologia, pedagogia, logopèdia, fisioteràpia i teràpia ocupacional.

Amb el lema «Atenció primerenca en la diversitat», s'oferirà una visió general de l'atenció primerenca passant per l'actuació dels professionals, la relació amb la família, els avanços genètics, programes de coordinació amb nounats d'alt risc, trastorns en l'alimentació i en la comunicació, trastorns motors i tractaments en la síndrome de Down i en la discapacitat auditiva.

Seran les primeres jornades de l’AVAP amb caràcter internacional, en comptar amb ponents d'altres països que realitzaran les seues conferències per Skype, com és el cas d'Esteban Gómez Muzzio, director executiu i cofundador de Fundació Amèrica per la Infància, o Isabel Orellana de Chang, especialista en atenció al client en AssistiveWare.

Els temes que s'abordaran durant les sessions seran, entre altres, la valoració i intervenció en diferents discapacitats o trastorns del desenvolupament com prematuritat, síndrome de Down, discapacitat auditiva, comunicació augmentativa, trastorns del llenguatge, trastorns motors i atenció a la família.

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa col·labora en l'organització d'aquestes jornades.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions