Quaranta-cinc alumnes del Grau en Medicina de l’UJI participen en la jornada d’acollida universitària

26/09/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Un total de 45 alumnes han participat en la tercera de les sessions de les Jornades d'Acollida que ha organitzat la Universitat Jaume I i en les quals el nou estudiantat té l'oportunitat de conéixer millor l'estructura i el funcionament de la universitat abans de començar el curs acadèmic.

Aquest dijous ha estat dedicat a l'alumnat del primer curs del Grau en Medicina, que inicien les classes el pròxim dilluns 30 de setembre, i ha comptat amb la participació de Rafael Ballester, degà de la Facultat de Ciències de la Salut; Conrado Martínez, vicedegà del Grau en Medicina; Beatriz Bonet, coordinadora de la Unitat d’Orientació Preuniversitària; Esther Climent, coordinadora de la Unitat d’Orientació Universitària; Mª Josep Soldevila, assessora del Servei de Llengües i Terminologia; Silvia Bellmunt, informadora d’Infocampus i Víctor Mouzo, estudiantat i coordinador de la Facultat de Ciències de la Salut.

Cada jornada s’ha iniciat amb una benvinguda a la facultat o centre per part del degà/a o director/a d’aquest, una xarrada d'informació i orientació, la presentació dels diferents graus, i una visita guiada pel centre. A més, es reparteix entre els assistents la Guia d'acollida amb la informació més útil i interessant per a moure's pel campus. Les Jornades d'Acollida tenen com a objectiu facilitar l'adaptació i la integració de l’estudiantat de nou ingrés en la seua titulació i en la universitat. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions