UJI

Estudiantat de Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes de l’UJI realitza prototips de mobiliari «contract» dins del projecte Intercrea 2019

En aquesta edició la iniciativa compta amb la col·laboració de l’empresa INCLASS
31/07/2019 | SCP

Estudiantat del Grau en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes de la Universitat Jaume I participa un any més en el projecte Intercrea UJI 2019, sota la supervisió de Julia Galán, professora del Departament d'Enginyeria de Sistemes Industrials i Disseny de l’UJI, i Vicent Clausell, dissenyador de producte.

La iniciativa Intercrea UJI té com a objectiu que l’estudiantat participe en una experiència de desenvolupament de producte real a través del foment de les sinèrgies amb persones i entitats vinculades amb el disseny i la innovació.

En aquesta edició es comptarà amb la col·laboració de INCLASS, empresa especialitzada en el disseny i fabricació de mobiliari contract. Així, gràcies a la seua aportació s’han aconseguit desenvolupar les primeres propostes conceptuals amb prototips competents en l’àmbit professional. En línia amb els productes de l’empresa, els dissenys segueixen una temàtica dirigida pel mobiliari contract per a espais públics, oficines, hotels i residències privades.
 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions