L'empresa VIDRES S.A. s’incorpora al Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa

29/07/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’esmaltera VIDRES S.A., amb seu a Vila-real, s'ha incorporat al Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa (FUE-UJI), en un acte en el qual Joaquín Font de Mora, conseller delegat de l'empresa, ha subscrit l'acta d'adhesió en presència de la rectora de l'UJI i presidenta de la FUE-UJI, Eva Alcón; el president executiu de la Fundació, Carlos Cabrera; la gerent de la FUE-UJI, Gloria Serra, i el notari, Ernesto Tarragón.

En l'acte, Eva Alcón, ha destacat l'aposta contínua de VIDRES S. a. per la innovació i ha insistit en la importància de fomentar les relacions entre la Universitat i l'àmbit empresarial. «L'UJI ha volgut sempre acostar-se al teixit empresarial i dotar-se d'estructures que faciliten aquest contacte. En aquest sentit, la FUE-UJI ha demostrat ser un instrument molt valuós i útil per a gestionar una relació que beneficia a l'empresa i la Universitat, però també a la societat», ha assenyalat la rectora.

Font de Mora ha mostrat la millor de les disposicions per a col·laborar i aportar la veu de l'empresa al si de la Fundació i, per extensió, de la Universitat Jaume I. Per la seua part, Cabrera ha destacat la satisfacció de la FUE-UJI per la nova incorporació al Patronat, màxim òrgan de govern, representació, administració i decisió de la Fundació. 

Amb l'adhesió de VIDRES S.A., el Patronat de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa suma 29 empreses i entitats que avalen amb la seua presència la raó de ser de la Fundació, creada en 1993 per a servir de nexe d'unió entre la Universitat Jaume I i l'entorn soci econòmic castellonenc.

VIDRES S.A. situada a Vila-real, va ser fundada en 1975, creada amb la finalitat d'oferir respostes a les necessitats del sector ceràmic, tant nacional com internacional, mitjançant la innovació, el disseny, la tecnologia, la qualitat i el servei. La seua activitat se centra en la fabricació i comercialització de frites, esmalts, tintes, colors i pigments ceràmics, aquests últims fabricats en l'empresa COLORS ATC, incorporada al grup de Vidres l'any 2018.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions