UJI

La Universitat Jaume I acollirà una nova edició del Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa els dies 22 i 23 de maig

15/03/2019 | SCP

La 22a edició del Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa, tindrà com a títol “Turisme eres tu: el valor de les persones" i se celebrarà els dies 22 i 23 de maig de 2019 a la Universitat Jaume I.

Les comunicacions versaran sobre temes com la contribució de les persones al desenvolupament turístic, la importància de la participació de les persones en la nova governança, hospitalitat i satisfacció del turista i la importància del factor humà en la conservació del patrimoni i del medi ambient, entre molts altres.

Rafael Lapiedra Alcamí, catedràtic del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting de l'UJI, és el nou director del congrés, després de la defunció en 2018 del professor Diego López Olivares, que va dirigir el fòrum en els últims anys.

El termini per a presentar les comunicacions acaba el 26 de març. A partir d'aqueix moment, el Comitè Científic, un grup d'experts que ha incorporat a destacats estudiosos de diferents universitats nacionals i internacionals, avaluarà els treballs i seleccionarà aquells que seran presentats durant el Congrés.

Aquesta trobada és una iniciativa de la Universitat Jaume I, que compta des dels seus inicis, l'any 1997, amb la col·laboració de la FUE-UJI en l'organització.

Més informació: www.fue.uji.es/turismo

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions