Dos mil nou-cents alumnes de secundària han visitat l’UJI en les tres sessions de Portes Obertes

21/02/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Un total de 2.902 alumnes de secundària de 56 centres de Castelló i València han visitat la Universitat Jaume I de Castelló durant les tres sessions de les XXVIII Jornades de Portes Obertes celebrades els dies 6, 12 i 19 de febrer organitzades per la Unitat de Suport Educatiu del Vicerectorat d’Estudiantat i Compromís Social.

Durant la segona sessió, la rectora de l’UJI Eva Alcón, els va recordar que «les dades demostren que la formació universitària és la millor opció per no caure a l’atur. La taxa de desocupació és la meitat entre la població amb formació universitària que entre el conjunt de la població. I a mesura que augmenta el nivell formatiu, la taxa de desocupació és encara menor», per això els va animar a continuar la seua formació.

Les xarrades sobre els graus que han tingut més assistència han sigut Disseny i Desenvolupament de Videojocs, Medicina, Psicologia, Mestre/a d’Educació Infantil, Mestre/a d’Educació Primària, Infermeria i Química. L’alumnat ha tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà durant aquestes tres sessions les instal·lacions i serveis de la Universitat, així com l’oferta de graus que s'imparteixen. 

Imatges de les sesiones:

https://www.uji.es/com/fotonoticies/arxiu/2019/02/jornada-portes-obertes-12-02-2019/

https://www.uji.es/com/fotonoticies/arxiu/2019/02/jornada-portes-obertes-6-2-19/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions