Vox UJI Ràdio celebra el Dia Mundial de la Ràdio L’emissora de la Universitat Jaume I emet peces radiofòniques elaborades conjuntament per les ràdios associades a ARU

14/02/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Vox UJI Ràdio, l’emissora de la Universitat Jaume I, ha celebrat el 13 de febrer de 2019 el Dia Mundial de la Ràdio amb l’emissió de diverses peces radiofòniques elaborades conjuntament per les emissores associades a ARU, l’Associació de Ràdios Universitàries d’Espanya, i relacionades amb el lema proposat per l’ONU per a aquesta ocasió: «Diàleg, tolerància i pau». A més, els col·laboradors i col·laboradores de Vox UJI Ràdio s’han reunit avui al campus per a realitzar-se una fotografia de grup.

A més, ARU ha realitzat l’entrega virtual dels premis Radio Joven ARU que en aquesta ocasió s’han atorgat als programes Especial autismo de Radio Loyola Campus com a millor programa, i Que lo sepas! d’Inforadio de la Universitat Complutense de Madrid en la categoria de millor muntatge radiofònic.

Amb aquestes iniciatives, Vox UJI Ràdio se suma de nou a la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio, aprovada per la UNESCO en 2011 a proposta de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Radiofòniques d'Espanya i coincidint el 13 de febrer amb la primera emissió de la ràdio de l'ONU.


ARU
L'Associació de Ràdios Universitàries d'Espanya és la primera associació que agrupa professionals que desenvolupen la seua activitat en 31 ràdios universitàries espanyoles amb l'objectiu de potenciar la cooperació i interacció entre aquestes, tant en l'assessorament mutu com en el desenvolupament de la coproducció, de programes educatius i formatius i de nous formats radiofònics.

 

Vox UJI Ràdio

Dia Mundial de la Ràdio

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions