L'ESTCE celebra amb el Col·legi de Químics el dia de Sant Albert Magne

20/11/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’alumnat i professorat del Grau en Química de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la Universitat Jaume I ha celebrat divendres 16 de novembre de 2018 el dia del seu patró, Sant Albert Magne, amb diverses activitats.

L'Il·lustre Col·legi Oficial de Químics de la Comunitat Valenciana ha organitzat junt amb la direcció del Grau en Química una jornada que s’ha iniciat amb una xerrada de l’empresa Torrecid, en el marc de l’Aula Torrecid de Lideratge i Innovació de l’UJI, dirigida als graduats i graduades en química i enginyeria química en la qual s’han abordat les diferents eixides professionals d’aquests professionals en el sector ceràmic.

A continuació, el catedràtic de Química Inorgànica, Vicente Esteve, delegat de l’Il·lustre col·legi Oficial de Químics de la Comunitat Valenciana, ha dirigit unes paraules a les persones assistents i ha donat la benvinguda dels companys i companyes que s’han incorporat aquest any al col·legi. Posteriorment, s’han lliurat les insígnies del col·legi per celebrar els 25 anys i 50 anys de professió i el director del Grau en Química, el professor Mario Llusar, s'ha encarregat de clausurar l'acte.

Imatges de les activitats

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions