El magistrat Antonio V. Sempere Navarro afirma que «molts dels casos que es resolen en la Sala Social del Tribunal Suprem provenen de la Comunitat Valenciana»

21/11/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Divendres passat, 16 de novembre, l'Espai Jurídic d'Estudis Laborals de l'UJI va organitzar a la Llotja del Cànem una conferència d'Antonio V. Sempere Navarro, magistrat de la sala quarta (Sala Social) del Tribunal Suprem, amb el títol: «Actualització jurisprudencial en matèria juridicolaboral».

Nombrós públic va assistir a aquesta activitat, motivat per l'especialització del ponent, el professor Sempere Navarro, qui va realitzar un detallat i exhaustiu recorregut per l'última doctrina judicial existent en matèria jurídica laboral, repassant i exposant els recents pronunciaments de l'alt tribunal en relació amb totes i cadascuna de les qüestions controvertides i més rellevants que se susciten en l'àmbit de les relacions de treball.

El públic assistent, format majoritàriament per professionals vinculats amb aquesta disciplina jurídica (responsables de recursos humans, advocats i advocades laboralistes, graduats i graduades socials) van conèixer de primera mà la doctrina que emana de les recents sentències del Tribunal Suprem i que van anar magníficament exposades pel ponent convidat.

La sessió es va convertir en una important trobada entre docents, magistrats, juristes, estudiants i professionals del dret laboral, basat en la pràctica i el debat, destinat a l'actualització jurisprudencial en matèria laboral i de seguretat social. En aquesta jornada es resolgueren els dubtes que van plantejar els nombrosos assistents a l'acte que, així mateix, van tenir la possibilitat d'opinar i reflexionar sobre els criteris i temes exposats gràcies al format altament participatiu de la sessió.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions