El projecte europeu Innovators2B es reuneix a la Universitat Jaume I  Espaitec és soci d'aquest projecte l’objectiu del qual és generar metodologies que ajuden les empreses en el procés de generació d'innovació per primera vegada

19/11/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Representants del Poznan Science and Technology Park (Polònia) i membres del Lithuanian Innovation Center (Lituània) han visitat el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) durant els dies 15 i 16 de novembre per a realitzar-hi una reunió de treball transnacional del projecte europeu Innovators2B en el qual participen des de desembre de 2017.

En aquest projecte se cerca desenvolupar una metodologia comuna basada en les millors pràctiques implementades pels tres socis del projecte per a ajudar les empreses en el procés de generar innovació per primera vegada (First Time Innovators). 

En aquesta última sessió s'ha presentat l'ecosistema d'innovació de la província de Castelló i com Espaitec ha desenvolupat diverses iniciatives en aquesta línia. A més es compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Castelló que ha presentat l'estat del sector empresarial castellonenc davant la delegació europea, i que ajudarà a identificar noves oportunitats de col·laboració i experiències que enriquisquen les conclusions del projecte. Com a exemple d'empresa innovadora, l'empresa San Alfonso de Betxí ha explicat les seues iniciatives més innovadores dins d'una empresa agroalimentària. 

En les reunions de treball, que es duen a terme en els llocs d'origen dels socis participants, s'analitzen en profunditat tècniques i funcionament des d'una perspectiva 360º dels parcs científics i tecnològics i agències d'innovació que participen en el projecte.

Finalment, i com a producte final de l'Innovators2B, s'elaborarà un conjunt de processos metodològics amb els seus indicadors perquè puguen ser compartits amb altres agents dels diversos ecosistemes d'innovació i ser aplicats en els seus respectius territoris.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions