La Unitat d’Igualtat i la Fundació Isonomia de l’UJI inicien la campanya «#Sense etiquetes» a l’IES Bovalar de Castelló

25/10/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Unitat d’Igualtat i la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I han posat en marxa a l’IES Bovalar de la capital de La Plana la campanya «#Sense etiquetes», amb l’objectiu de promoure la reflexió per a superar hàbits socials discriminatoris que limiten l’accés a diferents estudis i professions, motivant les i els joves a realitzar eleccions lliures d’estereotips de gènere.

La campanya va dirigida a l’alumnat d’educació secundària obligatòria, per ser l’etapa en la qual les i els joves realitzen eleccions acadèmiques-professionals que condicionaran el seu futur. En la presentació a l’IES Bovalar han participat la directora de la Unitat d’Igualtat, Mercedes Alcañiz, i María José Ortí, de la Fundació Isonomia.

L’acció s’inclou en el II Pla d’Igualtat de la Universitat Jaume I 2016-2020, per a incentivar estratègies de captació d’estudiantat amb menor representació femenina/masculina en els graus de l’UJI i equilibrar la seua composició. A partir d’ara, la campanya serà itinerant i recorrerà els IES de la província de Castelló.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions