La Sede del Interior de l’UJI es manté a l’Edifici Glorieta a Sogorb

15/10/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón; l’alcalde de Sogorb, Rafael Magdalena i el secretari del Consorci de Formació de Persones Adultes de l’Alt Palància, José César Alarcón, han signat, el divendres 5 d’octubre de 2018, un conveni per al manteniment de la Sede del Interior de l’UJI situada a l’«Edifici Glorieta» a Sogorb.

Les tres entitats s’ocuparan del manteniment de l’edifici, l’ús del qual ha estat cedit per l’Ajuntament de Sogorb, i hi desenvoluparan les activitats aprovades pel Consell Assessor de la Sede del Interior dins del Programa Campus Obert de l’UJI, que té com a objectiu que la ciutadania de les comarques castellonenques puguen beneficiar-se de les activitats i serveis de l’UJI, independentment de la seua ubicació.

L’acte ha comptat també amb la participació de la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals, Carmen Lázaro; l’alcalde d’Altura, Miguel López; l’alcaldessa de Castellnou, Mari Carmen Gil; l’alcaldessa de Xèrica, Marisa Domingo; l’alcalde de Viver, Vicente Martín; i l’alcalde de Soneixa, Benjamín Escriche. Antonio Martínez, alcalde de Caudiel, municipi que també forma part del Consorci, no ha pogut assistir a l'acte.

Imatges de l'acte

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions