UJI
  • UJI
  • Notícies
  • L’estudiantat del Màster de Psicologia Positiva Aplicada de l’UJI participa en l’estrena del programa «Felicitat 3.0» d’À Punt

L’estudiantat del Màster de Psicologia Positiva Aplicada de l’UJI participa en l’estrena del programa «Felicitat 3.0» d’À Punt

24/09/2018 | SCP

L’alumnat del Màster de Psicologia Positiva Aplicada de la Universitat Jaume I de Castelló ha sigut els protagonistes del primer experimental social del programa Felicitat 3.0, un nou espai del canal autonòmic À punt sobre la felicitat entesa com a benestar físic i emocional en el món actual, on es difondran pautes de vida saludable, refrendades científicament, que tothom pot assumir sense canviar radicalment de vida. Dissabtes, a les 13.20 h.

El programa compta amb la col·laboració d’investigadors de tres universitats de la Comunitat Valenciana (UV, UJI i UMH), com el psicòleg i professor del Màster de Psicologia Positiva Aplicada de l’UJI Jesús Pelluch-Ramos, qui proposarà cada setmana a un grup de voluntaris i voluntàries un experiment, un gest senzill que pot canviar molt la nostra vida. En la secció «Laboratori F3» es presentaran els resultats perquè cadascun trie si provar-lo o no.

ARRISCAR-SE

Aquest primer capítol estarà dedicat al risc, amb la participació de l’alumnat de l’UJI. L’equip de Felicitat 3.0 ha gravat un experiment social sobre què passa quan ens arrisquem. I la proposta consisteix a eixir de l’armari. Diu el refrany que qui no s’arrisca, no pisca. Quan arrisquem, podem perdre; però si no arrisquem, ja hem perdut, i és la por qui ens ha guanyat. S’explicarà què és la por, una emoció bàsica i necessària, però que pot arribar a paralitzar-nos. I també apareixeran algunes persones valentes, que saben què és arriscar-se i apostar per elles mateixes.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions