panoramica UJI

El professorat novell de l’UJI presenta més d’una vintena d’experiències d’innovació educativa

12/07/2018 | SCP

La Unitat de Suport Educatiu (USE) de la Universitat Jaume I ha celebrat la IV Jornada d'Experiències d'Innovació Educativa per tal de promoure l’intercanvi d’experiències de formació i innovació dutes a terme pel professorat novell i els seus tutors, dins del Programa de formació inicial de professorat de l’UJI.

A la inauguració de la jornada ha assistit Ximo Gual, vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat, i Miguel Ángel Fortea i Esther Climent, de l’USE. El vicerector ha instat el professorat que ha participat en el programa a continuar formant-se i ser part activa de la innovació educativa de l’UJI en el futur. Així mateix, ha agraït als tutors i tutores el seu treball i ha animat el professorat novell que s’incorpora a la Universitat a què participe en aquesta iniciativa per a aprendre noves eines d’innovació.

En el programa de formació, que té dos cursos de durada, el professorat està tutoritzat per companys veterans, els quals també han participat en la jornada juntament amb professorat amb menys de tres anys d’experiència docent que té interès d'incorporar-se a aquesta iniciativa el pròxim curs. En total, han assistit a la jornada més de 100 persones entre professors novells i tutors de tots els centres de l’UJI.

El professorat novell ha presentat en la jornada un total de 25 experiències de millora educativa sobre desenvolupament de competències transversals, promoció de l’autonomia de l’estudiantat, participació de l’estudiantat a través de les noves tecnologies i metodologies actives i avaluació de l’aprenentatge que, supervisades pels professors tutors, han dut a terme a les aules aquest curs 2017/2018. Així mateix, s’han lliurat els diplomes al professorat novell i també als tutors i tutores com a reconeixement del treball que han desenvolupat.

Finalment, s’ha presentat el programa a aquells que volen començar a formar-se el pròxim curs i també la convocatòria d'ajudes a la innovació educativa del curs 2018/2019 a aquells novells que el pròxim curs estaran en el seu segon any i han de dur a terme una innovació amb els seus alumnes.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16