panoramica UJI

El professor de música de l’UJI Chema Peñalver inaugura el Festival Internacional de Jazz de Peníscola

11/07/2018 | SCP

Chema Peñalver, professor de música de la Universitat Jaume I, serà l'encarregat d'inaugurar el 15 Festival Internacional de Jazz de Peníscola que tindrà lloc els dies 13, 20, 24 i 27 de juliol, al Palau de Congressos de Peníscola, organitzat per l'Institut Valencià de Cultura.

El festival arrancarà amb el concert Blowing the Groove, un nou projecte musical que lidera el clarinetista castellonenc Chema Peñalver. En aquest concert, que se celebrarà el 13 de juliol a les 23 hores, Peñalver presentarà aquest nou disc basat en la fusió de jazz amb el funk, el soul i el rock, amb un gran protagonisme dels instruments de vent. Formen part d'aquest projecte músics reconeguts i consolidats en l'escena del jazz nacional com ara el bateria Jesús Gallardo i el pianista Juan de Ribera, el veterà baixista José María Parreño (The Veterans, Four on Six) i una secció de vent integrada per components de l’UJI Big Band amb Inma Martínez, Alberto Martín, Carlos Valls i Adolfo Cebreiro.

Durant el festival també es podrà gaudir de les actuacions de Fabián Barraza Django's Quartet, el portuguès Salvador Sobral i Champian Fulton, pianista nord-americana que també és vocalista i fidel defensora de la tradició del jazz.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16