L’UJI celebra el cinquè concurs de Rebosteria de Comerç Just

15/05/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) de l’UJI ha realitzat per cinquè any consecutiu el concurs de Rebosteria de Comerç Just. El jurat de la competició s’ha reunit dimecres 9 de maig per a prendre la decisió final i, tot seguit, l’OCDS ha lliurat dues cistelles amb productes de comerç just a les dues guanyadores. El primer premi ha sigut per a Paula Dumbravian amb el dolç «Mousse de chocolate con gianduia y frutos rojos», i el segon premi per a Lledó Bou Iserte amb el plat «Suave anochecer».

Les guanyadores s'han emportat dues cistelles de productes de comerç just valorades en 100 i 75 euros, respectivament. La cinquena edició del concurs ha comptat amb la col·laboració de nou participants. A aquest concurs es poden presentar els membres de la comunitat universitària i SAUJI, a més de ser un requisit indispensable que el plat presentat incorpore, almenys, un ingredient de comerç just.

Imatge: Lledó Bou Iserte; Carmen Lázaro, directora de l'OCDS, i Paula Dumbravian.

Autor: David Joan Marí García

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions