La Càtedra FACSA-UJI premiarà els millors treballs de grau, màster i tesis doctoral relacionats amb el cicle integral de l’aigua

28/11/2017 | SCP

La Càtedra FACSA d'Innovació en el Cicle Integral de l'Aigua de la Universitat Jaume I ha convocat la segona edició dels Premis al millor Projecte de Final de Grau, Final de Màster i tesi doctoral. La Càtedra segueix apostant per incentivar el talent dels investigadors i reconèixer aquesta tasca dins de l'estudi del cicle integral de l'aigua, premiant els treballs més destacats realitzats pels joves investigadors.

La convocatòria estarà oberta fins al 31 de desembre de 2017. Les bases de la convocatòria es poden consultar a la web de la càtedra www.catedradelagua.uji.es. L'objectiu de la Càtedra FACSA-UJI és mostrar a la societat els excel·lents treballs que s'estan realitzat a les universitats i centres de recerca, i el gran esforç dedicat a tractar de conservar l'aigua com a recurs essencial. Un altre dels objectius primordials dels premis atreure a futurs investigadors amb talent cap a aquest àmbit d'estudi, fonamental per al desenvolupament sostenible de la societat.

La qualitat i l'alt nivell dels treballs de la primera edició va fer difícil guardonar a un sol treball per categoria. En aquesta segona edició la càtedra amplia els premis a qualsevol estudiant universitari o personal investigador que hagi defensat el seu Treball Final de Grau, Treball Final de Màster o tesi doctoral en alguna universitat pública o privada de les comunitats Valenciana, Murcia, Balears i Castella-la Manxa durant els anys 2016 i 2017, en algun àmbit relacionat amb el cicle integral d'aigua en un sentit ampli.

El tribunal estarà format pel professor Sergio Chiva, director Càtedra Facsa-UJI, José Guillermo, director de l'àrea de R+D+i del grup Gimeno, i els professors Jorge Rodrigues del Masdar Institute of Cience & Technology d'Abu Dhabi, Teresa Huget Vicent de la Universitat Autònoma de Barcelona i Javier Navarro de la Universitat Politècnica de València. La dotació dels premis és de 300 euros per al millor Treball Final de Grau, 400 euros al millor Treball Final de Màster i 1.000 euros a la millor Tesi Doctoral. Els treballs premiats es publicaran a la web i, si el jurat ho considera oportú, es realitzarà una publicació de la tesi doctoral dins de la col·lecció de la Càtedra de l'UJI.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16