El Departament de Física de l’UJI ofereix un curs preparatori per l’Olimpíada de Física a l’alumnat de batxillerat

10/11/2017 | SCP

El Departament de Física amb el suport de l’Institut de Materials Avançats i l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la Universitat Jaume I ha organitzat per als dies 20 de novembre de 2017 i 15 de gener de 2018 un curs preparatori per l’Olimpíada de Física, obert a l’alumnat de batxillerat i al professorat interessat en aquesta disciplina.

La formació es desenvoluparà a la Universitat Jaume I durant dues vesprades, de 16 a 20.30 hores, en què l’estudiantant tindrà l’oportunitat d’acostar-se a la física, amb activitats com conferències, demostracions experimentals i pràctiques en la resolució de problemes d’aquesta matèria. L’assistència al curs és lliure i gratuïta, tant per l’alumnat com per al professorat de Ciències dels IES.

Dins de les activitats que s’ha preparat hi ha una interessant conferència impartida per Rafael García Molina, de l’Institut Universitari d’Investigació en Óptica i Nanofísica de la Universidad de Murcia que porta per títol «Jugant amb la física», que tindrà lloc a partir de les 16.30 hores en l’Aula Magna de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals amb entrada lliure.

Amb aquesta activitat el Departament de Física de la universitat pública de Castelló vol impulsar la connexió amb la societat per mitjà de la difusió de la ciència, així com fomentar les vocacions científiques entre l’alumnat de secundària i promoure l’interès pels temes científics que es desenvolupen en universitats i centres d’investigació com l’UJI.

Més informació i inscripcions: http://olimpiadesfisica.uji.es/

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16