Estudiantat del Grau de Mestre de l’UJI participa en un projecte artístic educatiu interuniversitari

11/10/2017 | SCP

Un grup d'estudiants del Grau de Mestre o Mestra en Educació Infantil de la Universitat Jaume I han visitat aquesta setmana l'Escola de Magisteri de Bilbao (Biscaia) de la Universitat del País Basc-Euskal Herriko Unibersitatea amb la finalitat de dissenyar un projecte artístic educatiu interuniversitari.

Els estudiants de l’UJI, coordinats pels professors Alberto Cabedo i Antoni Ripollés, van participar en unes jornades de treball en col·laboració amb estudiants i professors de magisteri de la Universitat del País Basc, coordinats per la professora Cristina Arriaga; la Universitat de les Illes Balears, coordinats per la professora Noemy Berbel, i la Universitat de Cantàbria, coordinats per la professora María Elena Riaño. 

A més de participar en tallers orientats a l'educació artística i musical, els estudiants van dissenyar el projecte Fluxboom: Una experiencia interuniversitaria de videoarte, que serà posat en pràctica en paral·lel en assignatures de les titulacions de mestre de les quatre universitats. Es calcula que un total de 500 estudiants implementaran el projecte a les seues aules.

L'experiència ha sigut possible gràcies al finançament de la Unitat de Suport Educatiu (USE) de la Universitat Jaume I i de l'Escola Universitària de Magisteri de Bilbao, de la Universitat del País Basc.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16