El Paranimf projectarà el millor cinema contemporani dins del cicle «Nou cinema» 

Aquesta tardor es podrà veure «Estiu 1993», seleccionada per a representar a Espanya en els premis Oscar
14/09/2017 | SCP

El Paranimf de la Universitat Jaume I reprèn aquest cap de setmana la seua programació habitual amb el cicle «Nou cinema», dedicat al cinema d'autor i independent en versió original subtitulada. Aquesta tardor es podran veure algunes de les propostes més interessants dels últims mesos amb pel·lícules com Júlia Ist, Estiu1993, Un minuto de Gloria, Sieranevada, Ana, mon amour, Hotel Cambridge i Una mujer fantástica. Les projeccions tindran lloc els dissabtes i diumenges a les 19.30 hores, amb un preu de 3,5 euros per entrada i de 2,5 euros per a les tarifes reduïdes.

El cicle començarà el cap de setmana del 16 i 17 de setembre amb el film Júlia Ist, debut com a directora de l'actriu Elena Martín que mostra el vessant més dur de l'experiència Erasmus. 

El dissabte 30 i el diumenge 1 d'octubre serà el torn de la premiada òpera prima de Carla Simón, Estiu 1993, seleccionada per l'Acadèmia del Cinema per a representar a Espanya en els premis Oscar. El film búlgar triplement premiat en el Festival de Gijón Un minuto de Gloria, es projectarà el 14 i 15 d'octubre i Sieranevada, una comèdia dramàtica de director romanès Cristi Puiu valorada com una de les millors pel·lícules de 2016, serà l'encarregada de tancar el mes d'octubre. 

Al novembre, serà el torn d'Ana, mon amour, una obra del director Călin Peter Nezer premiada per la seua contribució artística al Festival de Berlín, que es podrà veure els dies 11 i 12 de novembre. 

El cicle es completarà amb Hotel Cambridge, que fusiona la ficció i el documental per a abordar la situació dels refugiats i les persones sense llar a Brasil (2 i 3 de desembre) i Una mujer fantàstica, film xilè sobre la discriminació que pateix una transsexual, guanyador de l'Ós de Plata al millor guió (16 i 17 de desembre).

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16