La Fira del Llibre de Castelló acull la presentació de les novetats editorials de Publicacions de l’UJI

11/05/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Publicacions de la Universitat Jaume I participa un any més a la Fira del Llibre de Castelló, que se celebra del 12 al 21 de maig a la Plaça Santa Clara, amb un estand on tindrà les seues publicacions a la venda. A més, Publicacions de l’UJI realitzarà diferents actes per a presentar quatre novetats editorials.

El divendres 12 de maig, a les 19:30 hores, tindrà lloc la presentació del llibre Tendresa i equitat en els processos de cura, de Rosa Garcia Ruiz in memoriam. A l’acte assistiran Vicent Climent, rector de l’UJI, Irene Comins i Mercedes Alcañiz, directores de l’estudi, i Vicent Gimeno Garcia, fill de l’autora.

El dilluns 15 de maig, a les 19:30 hores, la directora de la col·lecció “Història i Memòria”, Rosa Monlleó Peris, presentarà un nou llibre d’aquesta sèrie: La Segona República i la Guerra Civil a Betxí, de Ferran Nebot. Seguidament tindrà lloc una trobada amb autors de la col·lecció “Història i memòria”, on signaran el seu llibre escriptors com Josep Santacreu, Raül González Devís o Vicent Grau.

Per últim, dimarts 16 de maig, a les 13 hores,  es presentaran els llibres de la col·lecció “Psique” Intervención mediante historias complejas de teoría de la mente, de Irene García, Rosa A. Clemente, Clara Andrés i Luis E. Rodríguez Pupo i Pletismógrafo peniano. Manual de iniciación y buenas prácticas, de Jesús Castro, Rafael Ballester, M. Dolores Gil i Pedro Salmerón. La presentació correrà a càrrec del vicerector de Cultura, Wenceslao Rambla i el director de la sèrie “Psique”, Jesús Rosel.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions