UJI
  • UJI
  • Notícies
  • La Fira del Llibre de Castelló acull la presentació de les novetats editorials de Publicacions de l’UJI

La Fira del Llibre de Castelló acull la presentació de les novetats editorials de Publicacions de l’UJI

11/05/2017 | SCP

Publicacions de la Universitat Jaume I participa un any més a la Fira del Llibre de Castelló, que se celebra del 12 al 21 de maig a la Plaça Santa Clara, amb un estand on tindrà les seues publicacions a la venda. A més, Publicacions de l’UJI realitzarà diferents actes per a presentar quatre novetats editorials.

El divendres 12 de maig, a les 19:30 hores, tindrà lloc la presentació del llibre Tendresa i equitat en els processos de cura, de Rosa Garcia Ruiz in memoriam. A l’acte assistiran Vicent Climent, rector de l’UJI, Irene Comins i Mercedes Alcañiz, directores de l’estudi, i Vicent Gimeno Garcia, fill de l’autora.

El dilluns 15 de maig, a les 19:30 hores, la directora de la col·lecció “Història i Memòria”, Rosa Monlleó Peris, presentarà un nou llibre d’aquesta sèrie: La Segona República i la Guerra Civil a Betxí, de Ferran Nebot. Seguidament tindrà lloc una trobada amb autors de la col·lecció “Història i memòria”, on signaran el seu llibre escriptors com Josep Santacreu, Raül González Devís o Vicent Grau.

Per últim, dimarts 16 de maig, a les 13 hores,  es presentaran els llibres de la col·lecció “Psique” Intervención mediante historias complejas de teoría de la mente, de Irene García, Rosa A. Clemente, Clara Andrés i Luis E. Rodríguez Pupo i Pletismógrafo peniano. Manual de iniciación y buenas prácticas, de Jesús Castro, Rafael Ballester, M. Dolores Gil i Pedro Salmerón. La presentació correrà a càrrec del vicerector de Cultura, Wenceslao Rambla i el director de la sèrie “Psique”, Jesús Rosel.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions