Cinc graus de l’UJI obtenen el reconeixement de qualitat amb segells d’associacions internacionals

06/02/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els graus d'Enginyeria en Tecnologies Industrials, en Enginyeria Mecànica, Enginyeria Química i en Enginyeria Elèctrica de la Universitat Jaume I de Castelló han obtingut el segell EUR-ACE® dins del programa Acredita Plus de l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA), agència autoritzada per la European Network for the Accreditation of Engineering Education (ENAEE). D’altra banda, el Grau en Enginyeria Informàtica ha aconseguit el segell EURO-INF dins del programa Acredita Plus de l’ANECA, agència autoritzada per l’associació European Quality Assurance Network for Informatics Education (Eqanie). 

Els segells EUR-ACE® i EURO-INF són certificats que reconeixen les excel·lents característiques del títol segons una sèrie d'estàndards definits, d'acord amb els principis de qualitat, rellevància, transparència, reconeixement i mobilitat contemplats a l'Espai Europeu d'Educació Superior.

En el cas de l'EUR-ACE®, aquesta distinció, internacionalment reconeguda, certifica que la titulació reuneix els requisits de qualitat fixats per la professió i facilita tant la mobilitat acadèmica com la professional en permetre identificar programes d'enginyeria d'alta qualitat. És atorgada per ENAEE, una organització sense ànim de lucre que té com a principals objectius la promoció del segell i els seus criteris i la coordinació de les agències d'acreditació nacionals, proporcionar-los suport i facilitar les seues avaluacions.

Eqanie és l’associació europea que regula l’expedició del segell EURO-INF, internacionalment reconegut, i facilita tant la mobilitat acadèmica com professional, ja que permet identificar programes d’informàtica d’alta qualitat a Europa i més enllà de les seues fronteres. 

Més informació: http://www.aneca.es/Programas-de-evaluacion/ACREDITA-PLUS/ACREDITA-PLUS-en-el-ambito-de-la-Ingenieria-sello-EUR-ACE  i http://www.aneca.es/Programas-de-evaluacion/ACREDITA-PLUS/ACREDITA-PLUS-en-el-ambito-de-la-Informatica-sello-EURO-INF

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions