El rànquing d'«El Mundo» destaca sis màsters de la Jaume I entre els 250 millors d'Espanya 

27/06/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I s'ha posicionat com la primera universitat pública de la Comunitat Valenciana, al costat de la Politècnica de València, en el rànquing dels 250 millors màsters d'Espanya publicat pel periòdic El Mundo. La guia arreplega 50 especialitats de postgrau i les cinc millors entitats on s'imparteixen, en les quals l'UJI ha aconseguit situar-se amb sis màsters.

Concretament, entre els postgraus de l'UJI millor valorats hi ha el Màster en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament, que ha pujat del quart al tercer lloc respecte a l'any anterior.

Així mateix, també estan entre els millor classificats el Màster Erasmus Mundus en Tecnologia Geoespacial i el Màster en Prevenció de Riscos Laborals, que mantenen la tercera i quarta posició, respectivament; el Màster en Intervenció i Mediació Familiar, que se situa en cinquè lloc; el Màster en Química Sostenible, interuniversitari amb la Politècnica de València, la Universitat de València i la Universitat d'Extremadura, que ha entrat per primera vegada en el rànquing en quarta posició, i el Màster en Química Teòrica, de caràcter interuniversitari i coordinat per l'Autònoma de Madrid, que se situa en tercera posició.

A més, tres membres del professorat del Departament d'Enginyeria Mecànica i Construcció de l'UJI imparteixen classe en el Màster en Recerca, Tecnologia i Gestió de la Construcció de la Universitat de Cantàbria, situat en primera posició en la categoria de Construcció i Edificació.

Els màsters del rànquing d'El Mundo han sigut seleccionats entre més d'un miler de postgraus de l'àmbit estatal per part de 750 especialistes, professorat, estudiantat, antic alumnat i empreses col·laboradores sobre la base de 25 criteris, com són el prestigi del professorat, la relació qualitat/preu, els crèdits pràctics en empreses o l'índex d'inserció laboral.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions