Publicacions de l’UJI presenta dos nous títols de la col·lecció «Amèrica» La presentació tindrà lloc a la Casa de la Provincia de Sevilla

22/06/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I presenta dos nous títols, pertanyents a la col·lecció «Amèrica», en un acte que tindrà lloc el pròxim 23 de juny de 2016 a les 20 hores en la Casa de la Província de Sevilla. Les publicacions, que porten per títol Iberoamérica en perspectiva artística. Transferencias culturales y devocionales i Arte y Patrimonio en Iberoamérica. Tráficos transoceánicos, seran presentades por dues de les editores, Inmaculada Rodríguez Moya i María de los Ángeles Fernández Valle.

Iberoamérica en perspectiva artística. Transferencias culturales y devocionales aborda l’estudi de l'art iberoamericà des de perspectives multidisciplinàries. Aquest llibre reuneix els treballs de reconeguts investigadores en la matèria que analitzen el fenomen de les transferències culturals i devocionals.

Arte y Patrimonio en Iberoamérica. Tráficos transoceánicos tracta com el sistema de flotes i rutes terrestres de la monarquia hispànica va configurar una extensa xarxa de comunicació, una teranyina de rutes que va permetre la transferència de models artístics i culturals entre els virregnats americans i els territoris asiàtics de la monarquia. Aquesta publicació, a través de nombroses recerques, ofereix una visió global del fenomen cultural iberoamericà.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions