Publicacions de l'UJI edita un catàleg de recursos per a la investigació de les ciències socials El catàleg ofereix oferint un conjunt de recursos per a preparar classes, oposicions o fer treballs de recerca com ara TFG o TFM

31/03/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Publicacions de la Universitat Jaume I ha editat el «Catàleg de recursos didàctics i per a la investigació de les ciències socials» elaborat pels professors de l’UJI i membres del grup DIMPA del Departament d'Educació Enric Ramiro i Sara Prades.

El catàleg forma part de la col·lecció «Educació. Orientació» i té com a objectiu principal oferir un ventall de connexions seleccionades per a poder investigar i treballar amb les ciències socials. El seu camp d’acció abasta des de l’educació infantil fins a la universitària amb matèries diverses com ara la geografia i la història i l’art, passant per l’economia, la demografia o la cartografia, entre d’altres.

En una primera part, el catàleg se centra en les principals revistes en paper de l’estat espanyol i alguns llibres bàsics. En la segona part, se centra completament en el món digital oferint un conjunt de recursos per a preparar les classes, oposicions o fer treballs d’investigació bàsica o profunda, com poden ser treballs de final de grau o treballs de final de màster, redacció d’articles per a revistes o confecció de monografies. També inclou un codi QR per tal d'accedir a enllaços en pàgines web de recursos.  

Més informació

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions