L’UJI i ADC Infraestructuras y Sistemas creen el Premi ADC als millors projectes de Disseny i Implementació de Sistemes d'Informació

15/02/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  premi-sistemes-informatics informatica

    Al premi podran optar estudiants de dues assignatures d'Enginyeria Informàtica.

La Universitat Jaume I i l'empresa ADC Infraestructuras y Sistemas, S.L. de Grupo Gimeno han signat un conveni de col·laboració per a la creació del Premi ADC als millors projectes de Disseny i Implementació de Sistemes d'Informació dirigit al estudiantat del Grau en Enginyeria Informàtica de l’UJI. ADC impulsa aquest premi de forma conjunta amb la Universitat pública de Castelló pel seu compromís en la promoció de la docència, la recerca, el desenvolupament i la innovació en l'àmbit de la informàtica i les tecnologies de la informació.

Al premi podran optar els estudiants de les assignatures del Grau en Enginyeria Informàtica durant el curs 2015/2016 que estiguen matriculats en les assignatures «Gestió de Projectes de Sistemes d'Informació», «Gestió de Projectes d'Enginyeria del Programari» i «Fonaments d'Enginyeria del Programari».

Per al desenvolupament dels treballs de base programari, l’estudiantat ha de detectar una necessitat real a la qual donar resposta amb la seua idea, desenvolupar la part tècnica de la idea i demostrar la seua viabilitat. A més, cada projecte serà defensat davant un tribunal compost per personal docent i de recerca de l’UJI i professionals especialitzats de ADC. El treball es realitzarà en grup i a més de l'excel·lència tècnica es valorarà la capacitat de comunicació dels resultats i d'integració dels coneixements.

ADC Infraestructuras y Sistemas és una empresa del Grup Gimeno especialitzada en el desenvolupament de sistemes de telecontrol del cicle integral de l'aigua que desenvolupa les seues pròpies aplicacions informàtiques per a la gestió de proveïments i control d'estacions depuradores.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions