La Jaume I inicia amb 25 participants la segona edició del programa YUZZ

01/02/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  programa-yuzz _MG_7920in

    Participants de la segona edició de YUZZ. | FOTO: Àlex Pérez

La Universitat Jaume I ha presentat una nova edició del programa YUZZ que s’inicia ara i que finalitzarà el proper mes de juny. L’acte de presentació, al que han assistit els participants en aquesta segona edició, ha comptat amb l’assistència de la vicerectora d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar Garcia Agustín; el director acadèmic d’Espaitec, David Cabedo; Vicente Nebot, representant de SECOT; Juan Domingo Carrasco, representant del projecte guanyador del centre Yuzz Universitat Jaume I de Castelló, i Laura Martínez, de la Càtedra Increa i coordinadora del programa YUZZ  a l’UJI.    

Durant la presentació, Pilar García Agustín ha destacat l’alta participació que ha tingut aquesta convocatòria en la que s’ha seleccionat a 25 participants que treballaran en 22 projectes diferents. La vicerectora ha felicitat a tots els participants d’aquesta edició i ha recordat que la Universitat Jaume I, des de la seua creació, ha desenvolupat accions per a promoure l’esperit emprenedor tant de l’estudiantat com del professorat. «Espere que la vostra experiència en aquest programa siga profitosa i servisca no sols per a ensenyar-vos a fer un pla de negoci sinó també per a establir relacions entre vosaltres i compartir les vostres experiències» ha afegit.

El programa està dirigit a joves emprenedors d'entre 18 i 31 anys que busquen desenvolupar una idea de negoci de base tecnològica. Els participants seleccionats rebran durant cinc mesos formació i assessorament al centre YUZZ de la Universitat Jaume I, ubicat a partir d’ara en Espaitec. Allí podran elaborar el seu pla de negoci i a més comptaran amb el suport d’una xarxa de més de 200 experts professionals, tutories personalitzades i una plataforma de treball col·laboratiu en línia. «Per a Espaitec és una satisfacció albergar el centre YUZZ perquè es faciliten les tasques de tutorització però també perquè  suposa una oportunitat única perquè els participants puguen interactuar amb les empreses d’innovació representades en el parc científic» ha assenyalat David Cabedo.

Una vegada finalitzat el procés de formació i assessorament, els millors de cadascun dels centres YUZZ viatjaran a Silicon Valley, la meca mundial d'innovació en l'àmbit de les noves tecnologies. A més, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per a ajudar-los a posar en marxa el seu negoci: 30.000 euros per al primer premi, 20.000 euros per al segon i 10.000 euros per al tercer. Els participants també optaran a beques completes per al Fórum IMPULSA. A més, enguany com a novetat, s’han creat dos noves categories de premis: YUZZ Mujer i Fintech. 

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions