L'UJI i l'Associació Professional d'Assessors Fiscals premien els millors treballs sobre fiscalitat de l'estudiantat

28/03/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I, a través de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, i en col·laboració amb l'Associació Professional d'Assessors Fiscals de la Comunitat Valenciana (APAFCV), ha convocat la quarta edició del concurs universitari per a treballs que tracten sobre «Novetats en la quantificació de la base imposable de l'IRPF, introduïdes per la Llei 26/2014, de 27 de novembre».

Podrà participar-hi qualsevol persona que estiga realitzant estudis universitaris matriculats en assignatures de contingut tributari en el curs acadèmic 2014/2015 en la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de la Universitat Jaume I o en cursos de postgrau. Els projectes hauran de ser originals i inèdits i el treball podrà realitzar-se individualment o en grup, en aquest cas amb un màxim de tres estudiants. El termini de presentació dels treballs finalitzarà el 29 de maig i hauran de presentar-se en la secretaria del Departament de Dret Públic de l'UJI i en format electrònic enviat a l'adreça de correu electrònic oron@uji.es.

Està previst concedir tres premis: el primer premi consisteix a una tablet per a cadascun dels estudiants, una beca de formació per a assistir a tots els cursos de formació de l'APAFCV durant un any i la publicació del treball en el butlletí de l'associació. El segon premi consisteix a un dics dur extern d'un TB, per a cadascun dels estudiants, i una beca de formació per a assistir a tots els cursos de formació de l'associació d'assessors fiscals durant un any. El tercer premi consisteix a una beca de formació per a assistir a tots els cursos de formació l'esmentada entitat durant un any, per a cadascun dels membres del grup.

El jurat estarà presidit per Arturo Casinos, president de l'APAFCV i estarà integrat per dos representants de l'associació i dos representants del Departament de Dret Públic. La decisió del jurat s'emetrà abans del dia 17 de juliol de 2015, i es publicarà en la pàgina web de l'APAFCV (www.apafcv.es) i del Departament de Dret Públic (www.dpu.uji.es).

 

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions