Tres noves entitats se sumen a la Taula de Responsabilitat Social Corporativa de Castelló

08/12/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Taula de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Castelló compta amb tres nous membres que se sumen a les empreses i organitzacions participants en una iniciativa que busca afavorir el desenvolupament de la responsabilitat social en la província de Castelló. Els nous membres, les mútues Fraternitat Muprespa i Fremap i l'Associació de Pares i Amics del Sord (ASPAS) Castelló, van ser presentats en la reunió de la Taula de RSC celebrada a la Universitat Jaume I el passat 28 de novembre.

En la reunió, en la que van participar més d'una vintena de representants de les empreses i organitzacions no governamentals associades, es va acordar designar com a coordinador de la taula a Patrici Calvo, professor del Departament de Filosofia i Sociologia de l’UJI i investigador del grup de Gestió de l'Ètica i de la Responsabilitat Social Empresarial (GERSE) d'esta Universitat, grup que ha participat en la taula de la RSC des dels seus inicis. D'altra banda, es van abordar possibles iniciatives que es poden desenvolupar per part de la Taula de RSC de Castelló en els pròxims mesos, com l'organització d'una jornada en la qual, a través de conferències i taules, s'aborden temes d'interés i actualitat en matèria de responsabilitat social per part d'especialistes, empreses i organitzacions.

La Taula de RSC té com a objectiu la promoció de la responsabilitat social en la província de Castelló, tant entre el teixit empresarial com en el si d'entitats públiques i organitzacions presents en les comarques castellonenques i poder refermar-se com a punt de trobada, d'innovació i debat per a empreses i organitzacions. La Taula de RSC, que tornarà a reunir-se el pròxim 16 de gener, està oberta a la participació de noves empreses i entitats tant per iniciativa pròpia com a proposta d'algun dels seus membres.

Taula de RSC Castelló en Facebook: https://es-es.facebook.com/mesarscastellon

Correu electrònic: mesarsc@gmail.com

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions