La comunitat universitària i el món empresarial impulsen la creació d'un Smart Campus a l’UJI

13/10/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Smart Campus UJI smart-campus smart-campus

    En la jornada s'han donat a conèixer alguns dels projectes tecnològics desenvolupats dins de la iniciativa e’livingLab. | FOTO: DAMIÁN LLORENS

Estudiantat, professorat, personal investigador i empreses s'han reunit en les instal·lacions del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec), per conèixer alguns dels projectes tecnològics desenvolupats dins de la iniciativa e’livingLab, que té com a objectiu convertir el Campus del Riu Sec en un Smart Campus. 

La trobada ha comptat també amb la intervenció del grup de recerca GEOTEC, Geospatial Technologies Research Group, que ha presentat la plataforma tecnològica per a la integració de dades i serveis del Smart Campus. En definitiva, una jornada per a conèixer amb detall totes les accions que s'estan desenvolupant per al futur Smart Campus de l'UJI que puguin ser exportades a la futura Smart City de Castelló.

Una vegada presentats els projectes durant la jornada, Espaitec ha programat una sèrie de reunions per a fomentar la participació de professorat, alumnat i personal investigador en les següents fases del projecte, on la col·laboració i la retroalimentació dels usuaris finals són essencials per a la millora contínua del projecte. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions