26 alumnes d'Espanya, Hongria i Romania cursen un programa Erasmus Intensiu ITForest a l’UJI

25/07/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Del 14 al 25 de juliol de 2014 s'ha dut a terme a la Universitat Jaume I el Projecte Erasmus Intensiu ITForest en el qual 26 alumnes espanyols, hongaresos i romanesos han estat treballant sobre les possibilitats que ofereix la biomassa com a activitat econòmica en àrees rurals. 

La primera setmana del programa, celebrada a la Llotja del Cànem, Seu de la Ciutat de l’UJI al centre de Castelló, es van desenvolupar conferències d'experts en biomassa que van explicar als alumnes aspectes tècnics i socioeconòmics. La segona setmana tots els alumnes es van traslladar a Vistabella del Maestrat, on van posar en pràctica l'après amb ajuda de tècnics locals i professors de suport i donant una xarrada als veïns de la localitat per a explicar-los el treball realitzat. El divendres 25, ja de tornada, a la Universitat es va celebrar l'acte de cloenda i lliurament de certificats acreditatius. 

Aquest projecte, finançat per la Unió Europea a través del Programa Lifelong Learning i amb la col·laboració de la Universitat Jaume I, ha servit com a trobada entre joves europeus que han après aspectes tècnics entorn de la biomassa i han desenvolupat destreses de comunicació en anglès i la posada en pràctica dels coneixements adquirits.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions