El portal de la Xarxa Vives recull totes les opcions de formació de 21 universitats

03/06/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Xarxa Vives ha actualitzat la seua Àrea de Formació amb tota l'oferta formativa de les 21 universitats de la regió Vives, en matèria de graus i postgraus del curs 2014/2015, cursos de llengua i cursos d’estiu. Les eines de cerca permeten a l'usuari navegar amb facilitat en un entorn interactiu, simplificant la tasca de recerca i proporcionant enllaços als llocs web pertinents per a ampliar informació sobre els ítems desitjats.

La guia d'estudis té vora 4.600 ofertes de graus, màsters i doctorats del pròxim curs acadèmic i incorpora la llista completa de titulacions de les universitats de la regió Vives.

La guia de cursos d'estiu presenta més de 600 cursos arreu de nombroses ciutats dels territoris de parla catalana i que, a més, tenen el suport del programa DRAC Estiu, ajuts atorgats per la Xarxa des de fa 18 anys que faciliten la mobilitat dels estudiants per les diferents universitats. Els ajuts DRAC Estiu poden ser sol·licitats fins dilluns 2 de juny.

Com a complement, l'Àrea de Formació inclou una secció on es detallen els tràmits burocràtics necessaris per a estudiar als diferents estats on la Xarxa Vives és present.

Informació: http://www.vives.org/serveis/formacio/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions