La Universitat per a Majors ofereix dos cursos virtuals als alumnes sèniors 49 alumnes participen en el curs virtual «Les revolucions motor de la història»

05/02/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Aula Virtual majors aulavirtual

    Durant els últims cursos han sigut més de dos-cents els estudiants que han participat en aquests cursos. | FOTO: UNIVERSITAT PER A MAJORS

El Programa de Formació Permanent de la Universitat Jaume I ofereix als estudiants sèniors la possibilitat de matricular-se en diferents cursos virtuals que per les seues característiques no requereixen el compliment d'una assistència presencial. 

En aquest curs 2013/2014 s'han organitzat dos nous programes. Des del mes d'octubre i fins a meitat de febrer, està desenvolupant-se el curs Les revolucions motor de la història, que fa un repàs a alguns dels moviments que van transformar el món establert anteriorment i van donar motiu a canvis tecnològics, socials i culturals a Europa, Amèrica i Àsia. Aquest curs, amb 49 alumnes matriculats, acabarà amb una activitat presencial en què els estudiants visitaran el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i el Centre de Computació Mare Nostrum. D'altra banda, del 13 de febrer al 3 de juny està programat el curs Llocs patrimoni de la humanitat.

Durant els últims anys, han sigut més de dos-cents els estudiants que han participat en aquests cursos, que han anat incorporant les metodologies didàctiques pròpies dels programes de formació permanent per a fer-los accessibles tecnològicament, dinàmics, amb una comunicació contínua entre el professorat i l’estudiantat i per a afavorint l'intercanvi i l'aprenentatge mutus. 

Altres notícies:

La Universitat per a Majors de l’UJI prova l’eina d’avaluació del projecte EduSenior a centres educatius de Catalunya

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions