La primera edició del Global Game Jam Castelló tanca les seues portes amb la creació de sis videojocs en 48 hores

07/02/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Global Game Jam 2014 global-game participantesglobalgamejam

    En aquesta primera edició de Global Game Jam Castelló han participat 34 persones. | FOTO: VOX UJI

Després d'un intens cap de setmana, la primera edició de Global Game Jam Castelló ha tancat les seues portes amb un balanç molt positiu, ja que els seus 34 participants han aconseguit crear sis prototips de videojocs d'una gran qualitat en tan sols 48 hores. El treball i la capacitat de col·laboració ha sigut tal que els responsables d'organització de DevelUp ja han confirmat la celebració d'una segona edició el 2015. 

La Global Game Jam Castelló arrancava el passat divendres 24 de gener a la vesprada, quan es desvetllava el tema secret de l'edició 2014 sobre el qual havien de desenvolupar-se tots els videojocs: «We don't see things as they are, we see them as we are» (No veiem les coses com són sinó com som). Des de l'organització i els participants s'ha destacat el treball en equip i el bon ambient que ha regnat en l'edifici d'Espaitec 2 durant aquests dos dies, ja que els diferents grups han col·laborat entre si. Molts dels assistents han dormit entre dues i tres hores durant tot el cap de setmana, i així i tot, han estat actius i motivats en veure el que es pot obtenir treballant en equip.

Els participants han pogut comprovar el que són capaços de fer i han sorprès a l'equip de l'organització. «Realment, hem pogut convertir-nos en un estudi professional de videojocs aquest cap de setmana», va afirmar un dels participants durant la seua presentació final, referint-se al fet que han pogut crear, en tan sol dos dies, el disseny conceptual, la programació, els modelatges, la música i tots els elements del seu videojoc.

Els sis videojocs que s'han creat són: Ekate, My Path, Through the Looking-Glass, Eterno Retorno, The Dungeon, The Loot, The Cat i Save the Ants. Aquests jocs es troben disponibles per a descarregar de forma gratuïta des de la web de la Global Game Jam (http://globalgamejam.org/2014/jam-sites/castellon-game-jam/games).

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions