Climent lliura a l'estudiant de l'UJI Luis Valverde el premi del concurs d'imatge del XX aniversari de la Xarxa Vives

19/12/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Climent lliura a l'estudiant de l'UJI Luis Valverde el premi del concurs d'imatge del XX aniversari de la Xarxa Vives xarxa-vives xarxavives

    D'esquerra a dreta: Inmaculada Fortanet, Luis Valverde Divieso, Vicent Climent i Ignasi Casadesús. | FOTO: ÀLEX PÉREZ

Luis Valverde Divieso, estudiant de la Llicenciatura en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I, ha recollit dimecres 18 de desembre el diploma acreditatiu com a guanyador del concurs convocat per a triar la marca del vintè aniversari de la Xarxa Vives, de mans del vicepresident segon de la Xarxa i rector de l'UJI, Vicent Climent. Valverde, autor de la proposta guanyadora, rep un premi de 600 euros bruts, a més d'una matrícula gratuïta a un curs que figure en la guia de cursos d'estiu 2014 de la Xarxa. 

El rector Climent ha felicitat l'estudiant pel premi i per haver finalitzat amb èxit els estudis a l'UJI. L'acte ha comptat amb la participació de la membre de la Comissió Permanent de la Xarxa i vicerectora de Cooperació, Relacions Internacionals i Institucionals i Multilingüisme de l'UJI, Inmaculada Fortanet, juntament amb el secretari executiu de la Xarxa, Ignasi Casadesús.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions